[bsf-info-box icon=”Defaults-map-marker” icon_size=”32″ title=”Materialen”]Het belang van goede kwaliteit.

Wij snappen als geen ander dat een schoen die steentjes doorlaat of eentje die na twee dagen weer de prullenbak in kan een domper kan zijn op een goede vakantie. Het is natuurlijk hardstikke vervelend wanneer u dan weer een hele dag kwijt bent aan het zoeken van de juiste winkel om weer nieuwe te moeten halen. Deze schoenen zijn door ons geselecteerd als de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Ze zullen het gemiddeld een vakantie volhouden en daarom een bijdrage leveren aan een fijne vakantie.

Bescherming van zowel u als uw kinderen is van groot belang en daardoor is het belangrijk om de verschillende voordelen van materialen goed te snappen.
Het hebben van een anti-slip zool kan al snel een hele goede toevoeging zijn aan uw schoen omdat dit zorgt dat u zowel in het water maar vooral er buiten niet zomaar uitglijdt. Op rotsen aan zee is het glad en erg vervelend als u ten val komt.
De meeste schoenen zijn voorzien van een rubberen zool aangezien dit zorgt voor wat extra stevigheid om op te lopen en ook nog eens voor extra bescherming. De ene schoen is helaas de ander niet dus de kwaliteit van rubber kan onderling nog wel eens verschillen.
Sommige schoenen hebben kleine gaasjes aan de bovenzijde, deze zorgen ervoor dat uw voeten als het ware wat extra ademen en ze zorgen ook nog eens voor een betere waterstroom door uw schoen heen. De schoen mag namelijk geen ‘blok’ aan uw voet worden maar er moet comfortabel mee gezwommen kunnen worden.
Zoals u begrijpt kunnen we nog wel even doorgaan met verschillende voordelen opnoemen maar de keuze blijft aan u, alvast veel succes met het zoeken en boven alles; geniet van uw vakantie.[/bsf-info-box]