Waterschoenen voor Heren

Waterschoenen voor heren zijn veelal iets stoerder qua looks om aan te sluiten bij het mannelijke gedrag. Het materiaal kan verschillen per merk. Wel hebben waterschoenen voor heren veelal een solide profiel zool, deze voorkomt uitglijden op vochtige rotsen of ander glad ondergrond. Ook zorgt dit voor extra grip op de bodem van het water en beschermt het je voet tegen alles wat er op de bodem ligt.

De upperbody van de waterschoenen voor heren bestaat meestal uit een synthetisch glad materiaal, als bijvoorbeeld gaas, waardoor het water minder weerstand biedt. Hierdoor kun je als een vis door het water bewegen. Ook beschermt de bovenkant van de waterschoenen voor mannen tegen takjes, zeewier en andere projectielen die door het water zweven. Zo heb je minder last van schrammen na het zwemmen op je voeten. Waterschoenen voor mannen hebben wij in verschillende kleuren. Vooral mannelijke kleuren zijn terug te zien in de collectie: zwart, grijs en blauw komen veel voor. Maar voor wie andere waterschoenen voor heren wilt biedt waterschoenen kopen ook vrolijke kleuren aan, bijvoorbeeld geel en rood.

Waterschoenen voor mannen staan ook bekend als surfschoenen of als zwemschoenen. Onze waterschoenen kun je dus prima gebruiken om te zwemmen of te surfen. Ook kun je deze zwemschoenen gebruiken om kleine afstanden te lopen. Echter zijn ze niet geschikt voor grotere afstanden, hiervoor raden wij eerder wandelschoenen aan. Doordat deze meer stevig zijn, zijn ze meer geschikt om er lange afstanden mee af te leggen.

Bij waterschoenen kopen bieden wij alleen topmerken van waterschoenen voor heren aan. Populaire waterschoenen voor heren merken die je hier kunt vinden zijn: Beco, Rucanor en Speedo. Ook hebben wij merken die minder populair zijn, echter zijn deze merken kwalitatief even goed als topmerken.

1–12 of 66 results